Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!!

3 posters
YazarMesaj
[AsO]Admin
.
.
[AsO]Admin

Rep : 250369
Teşekkür : 119995

Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!! Empty
MesajKonu: Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!!   Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!! EmptyPaz Kas. 01, 2009 6:14 pm

Sevgili arkadaşlar

Görüyorum ki bazı üyeler kendilerine ikinci, üçüncü üyelikler almışlar ve isim değişikliği konusuna bu üyeliklerini de karıştırıyorlar. Daha önce defalarca belirttiğimiz üzere yine tekrarlıyorum: Forumda bir kişinin birden fazla üyelik kullanması her ne sebeple olursa olsun yasaktır. Böyle bir şeyin açığa çıkması durumunda asıl üyeliğinizin de sorumluluğunu kaybetmiş olursunuz ve üyeliğinizi sonsuza kadar kaybedebilirsiniz. Bu yüzden birden fazla üyelik almış üyelerimizin bir an önce karar vermeleri ve sadece tek üyelik kullanmaları gerekmektedir. Aksi takdirde tüm üyeliklerine affı olmaksızın sınırsız uzaklaştırma koyulacaktır.
http://gtamod.eniyiforum.net
WerderWeremem
Er
Er

Rep : 579960
Teşekkür : 0

MesajKonu: Geri: Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!!   Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!! EmptyPaz Kas. 22, 2009 3:57 am

benim tek üyeligim valla :D
Lynax-Kerim
Acemi Er
Acemi Er

Rep : 10000
Teşekkür : 9999

MesajKonu: Geri: Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!!   Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!! EmptyPtsi Kas. 23, 2009 7:23 pm

benimde tek üyelik ama biliyorumki adminler her şekilde anlar söylememize gerek yok

Tüm Üyelerimizin dikkatine ..!!
1 sayfadaki 1 sayfası